Glasschade Autobedrijf HevaGlasschade Autobedrijf Heva

Glasschade

Reparatie van glasschade, eenvoudig bij AD Autobedrijf Heva. Gaatjes, sterren of scheurtjes in uw voorruit zijn vaak nog te repareren. Zo nodig is vervanging uiteraard ook mogelijk.

Lees verder

Repareren of vervangen?

U heeft een gaatje, een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen. Voorkom erger en repareer daarom tijdig kleine beschadiging aan uw autoruit.

Sterreparatie

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode, vrijwel onzichtbaar en met levenslange garantie. Het loont daarom om direct actie te ondernemen. Snelle reparatie voorkomt doorscheuren van kleinere beschadigingen. Plak direct een beschermsticker (gratis bij ons verkrijgbaar) aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

Autoruit vervangen

Wanneer reparatie van de voorruit niet meer afdoende is, maar de ruit in het geheel vervangen dient te worden, geldt het volgende: wij controleren vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar of tussenpersoon. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden bij autoruitherstel door de verzekeringnemer zelf vergoed dient te worden. Maar, ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden bij AD Autobedrijf Heva scherpe tarieven.

Mocht u dus te maken krijgen met ruitschade, we helpen u zo snel mogelijk weer op weg.

Heva

Galvaniweg 21
5482 TN Schijndel
073-5495153
073-5495702
info@heva-autobedrijf.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats

Meer weten of advies op maat?

Bel met 0521-592320 of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij snel contact met u op.